Imagen de cabecera noticias

Surne i Bilbao Basket. Una relació que continua

16 gener 2020
Surne i Bilbao Basket

SURNE renova el seu suport al Bilbao Basket. Rafael Urrutia i Predag Savovic han ratificat la continuïtat de l’acord entre el Bilbao Basket i l’asseguradora SURNE.

Una relació duradora que confirma l’aposta que SURNE va fer pel bàsquet a Bilbao i pels valors d’esforç, esportivitat i esperit de superació i sacrifici que identifiquen aquest equip.

Un esforç que, com es comentava en la signatura, es veu recompensat per la bona marxa de l’equip, al qual els resultats obtinguts aquesta temporada li han permès entrar amb honors en l’exclusiu club dels equips que jugaran la Copa del Rei.

Des de SURNE també es vol informar que tots els aficionats que vulguin aconseguir el pòster oficial del Bilbao Basket es poden apropar fins a les oficines de SURNE (Gardoqui, 1), de 9.00 a 13.00 h (fins a exhaurir-ne les existències).

Noticias Relacionadas

14 febrer 2020
SURNE, un any més, obté el primer lloc en quatre apartats, i és una de les companyies més ben valorades per la seva qualitat de servei.
9 gener 2020
Els nostres comptes en xarxes socials van néixer amb la intenció de fer més pròxima i fàcil la comunicació amb clients i col·laboradors. Especialment, el nostre compte de T
11 desembre 2019
Una nova temporada, moltes il·lusions i un equip, el Lointek Gernika Bizkaia. Amb uns valors de joc i una personalitat capaços d’aixecar passions dins del bàsquet femení.