Imagen de cabecera noticias

Renda, patrimoni 2020 i successions

26 febrer 2020
unit-linked

Durant els últims anys assistim a la convergència, en l’àmbit financer, dels productes asseguradors i dels productes d’inversió, ja que mostren unes sinergies i una complementarietat evidents.

L’entorn actual de tipus d’interès tan baixos i la inquietud per una gestió patrimonial més completa fan necessària una planificació financerofiscal, la qual cosa ens ha portat, tant a nosaltres com als nostres clients, a preguntar-nos sobre la possibilitat d’ampliar la nostra gamma de productes i serveis, concretament cap a l’àmbit dels productes d’inversió.

Com a conseqüència de tot això i de la reflexió interna portada a terme, SURNE ha decidit oferir als nostres clients productes asseguradors (unit-linked) i serveis de planificació fiscal (inclòs l’àmbit successori) i patrimonial, principalment a través de fons d’inversió de reconegut prestigi seleccionats per SURNE, sobre la base de la seva àmplia experiència inversora.

En aquest sentit, li volem comunicar que hem assolit un acord amb l’agència de valors NERVIÓN, i constituït un departament especialitzat, per comercialitzar aquest tipus de productes de més valor afegit i prestar serveis de gestió patrimonial als nostres clients.

De tot això, n’informarem telefònicament els nostres clients. Tanmateix, si vol sol·licitar una cita ens pot trucar al telèfon 944 652 406 o escriure’ns al correu electrònic inversion@surne.es

Noticias Relacionadas

17 setembre 2020
A SURNE volem i hem d’informar sobre el tema de les pensions i el seu futur.
9 juny 2020
L’Estropatada arrenca en un context d’una sensibilitat especial cap a la recerca en salut.
2 maig 2020
Aquestes són les 10 mesures adoptades per Surne a les nostres oficines per lluitar contra l’expansió de la COVID-19 i afrontar el pròxim escenari.