Imagen de cabecera noticias

SURNE, millor companyia en accidents, vida risc i vida estalvi/pensions, segons ADECOSE

12 novembre 2021
SURNE, mejor compañía en accidentes, vida riesgo y vida ahorro/pensiones según ADECOSE

SURNE ha participat en el Fòrum de Gestió de Corredories organitzat per ADECOSE, on va tenir lloc el sopar anual, en què es van lliurar els Premis Estrella 2020, concedits a les companyies més ben valorades en el Baròmetre ADECOSE.

SURNE ha estat guardonada amb el Premi Estrella de Plata per la satisfacció global i la qualitat de servei i amb el Premi Estrella de Bronze per ser la millor companyia en els rams d'accidents, vida risc individual, vida risc col·lectiu i vida estalvi/pensions.

El fòrum ha consistit en dos cicles de debat que han comptat amb uns ponents d’excepció. En primer lloc, s’ha celebrat la Taula Rodona de Sostenibilitat: “L’impacte del canvi climàtic en el sector assegurador”, seguida de la Taula Rodona sobre Política de Renovacions, en què han participat els líders de les companyies asseguradores.

Per acabar, els directius de les companyies van abordar la digitalització per tancar el debat. En aquest sentit, van remarcar la bona adaptació al teletreball, que ha permès oferir el mateix servei i qualitat.

SURNE agraeix a ADECOSE i mostra la seva satisfacció pels premis obtinguts, que són una continuïtat a la política iniciada, centrada en l’atenció i el servei als brokers, així com en la cerca contínua de productes competitius i diferenciats.

Noticias Relacionadas

20 gener 2022
Surnebroker, un espai dedicat al corredor on et mostrem què som i per què fem les coses pensant en tu i els teus clients.
12 gener 2022
La pèrdua funcional d’un treballador clau obliga a fer una anàlisi de l’impacte en els grups d’interès i en l’empresa.
4 gener 2022
El teixit empresarial espanyol es caracteritza per ser micronitzat i tenir un risc de concentració elevat i una situació financera millorable.