Imagen de cabecera noticias

SURNE manté la seva presència en els premis d’Innovación Aseguradora

13 novembre 2020
Premis-d’Innovación-Aseguradora-SURNE

El 12 de novembre passat, Innovación Aseguradora va donar a conèixer els guardonats amb els seus premis anuals en una gala telemàtica difosa pel seu canal de YouTube.
 
L’acte d’entrega de premis s’ha traslladat aquesta vegada a l’entorn online a causa de les recomanacions sanitàries. En l’acte, a més dels guardons, es van donar a conèixer testimonis de professionals de les asseguradores en què narraven les aplicacions pràctiques de les anàlisis del Rànquing de presència a Internet d’entitats asseguradores, que des de fa una dècada desenvolupa Innovación Aseguradora.
 
En l’acte es van fer públiques les classificacions de les diferents categories en què s’estructura el Rànquing de presència a Internet d’entitats asseguradores: web més complet, millor app, millor blog, millor procés de venda online i millor gestió de xarxes socials. Les entitats asseguradores van explicar els seus casos d’èxit online en l’entrega dels premis Innovación Aseguradora.

En l’acte es van poder veure missatges d’Alex Bilbao, director comercial de Surne, i Jaume Pineda, IT de l’entitat.
 
El director general d’RGA re International Ibérica, Enrique Ruiz, va apuntar en l’acte que “els premis suposen un reconeixement als esforços que fan les entitats per millorar la seva presència a Internet”. Així mateix, va subratllar: “Amb aquests premis reconeixem la innovació i la digitalització portada a terme per les asseguradores en cinc àrees que cada any són més i més rellevants, però que, a més, la seva importància ha fet un salt qualitatiu pel confinament en què ens hem vist immersos.”

Entitats guardonades

En l’última part de l’esdeveniment es van revelar les posicions definitives del rànquing. En la categoria de web més complet, el primer premi va ser per a DAS. Mapfre i Surne van completar el quadre d’honor pel que fa a l’apartat web.
 
En la resta d’apartats, Mapfre en millor app i millor gestió de xarxes socials, Seguros Bilbao en millor blog i AXA en millor procés de venda online van ser els triomfadors de la gala.
 
La gala completa es pot tornar a veure en aquest enllaç.
 
A més, els pròxims dies Innovación Aseguradora difondrà les entrevistes completes als representants de les entitats asseguradores premiades, en què exposen casos d’èxit basats en les anàlisis sobre les quals Innovación Aseguradora basa l’elaboració del seu rànquing.
 
Els premis Innovación Aseguradora
es decideixen després de l’anàlisi dels experts d’Innovación Aseguradora de nombrosos aspectes de cadascuna de les entitats participants, i suposen tot un reconeixement a l’esforç innovador del sector en l’àmbit d’Internet i les noves tecnologies.

Noticias Relacionadas

17 setembre 2021
A SURNE fem un salt qualitatiu i donem nom a l’equip de bàsquet, SURNE BILBAO BASKET.  
7 setembre 2021
El pilot ha completat una cursa sense errors, la qual cosa li permet continuar lluitant per les primeres posicions de Pro Am.
2 agost 2021
Per desenvolupar qualsevol tipus d’activitat empresarial cal comptar amb les persones, els béns i el patrimoni suficients per assolir els objectius estratègics definits.