Imagen de cabecera noticias

Guillem Pujeu, segon a Nürburgring en la Lamborghini Super Trofeu Europe

07 setembre 2021
Guillem Pujeu, segon a Nürburgring

El pilot ha completat una cursa sense errors, la qual cosa li permet continuar lluitant per les primeres posicions de Pro Am.

Guillem Pujeu, l’únic pilot espanyol del campionat, va pujar de nou al podi en la quarta i penúltima jornada de la Lamborghini Super Trofeu Europe amb l’Oregon Team a Nürburgring, Alemanya. Pujeu es mostra molt content per haver pujat al podi i per haver aconseguit un dels seus objectius, completar una cursa sense errors per poder continuar lluitant per les primeres posicions de la categoria Pro Am.

 

Surne y Barymont con Guillem. ¡Adelante equipo!

 

“Valoro molt positivament el cap de setmana, ja que diumenge vam fer una cursa sense errors en els dos stints. Vam acabar segons de la categoria Pro Am, a 3 segons de la victòria. Estic content de veure el fruit de tota la feina que hem fet durant tota la temporada”, afirma el pilot espanyol.

Dissabte van sortir des de la desena posició de la general i des de la tercera posició de la Pro Am. El company de Pujeu li va lliurar el cotxe en la 15a posició i Pujeu va aconseguir acabar la cursa en P11. En el pit-stop de dissabte van perdre molts segons i posicions, però Pujeu es mostra content pel ritme demostrat en pista. Diumenge també van sortir des de la desena posició de la general, però segons de la categoria Pro Am. Ambdós van completar una cursa sense errors que els va portar a pujar de nou al podi.

Guillem Pujeu i el seu company italià, Massimo Cigla, es col·loquen cinquens de la categoria Pro Am, a tres punts del quart i a quatre punts del tercer. L’objectiu de Pujeu és continuar lluitant per la tercera posició del campionat.

La Lamborghini Super Trofeu Europe compta amb sis caps de setmana de dues curses cada un. L’última jornada se celebrarà del 28 al 29 d’octubre a Misano, Itàlia.

Noticias Relacionadas

17 setembre 2021
A SURNE fem un salt qualitatiu i donem nom a l’equip de bàsquet, SURNE BILBAO BASKET.  
2 agost 2021
Per desenvolupar qualsevol tipus d’activitat empresarial cal comptar amb les persones, els béns i el patrimoni suficients per assolir els objectius estratègics definits.
13 juliol 2021
El desenvolupament de qualsevol tipus d’activitat empresarial requereix comptar amb persones, béns i patrimoni suficients per a la consecució dels objectius estratègics definits.