Imagen de cabecera noticias

Aula Surne continua amb la formació dels seus corredors

17 maig 2019
aula surne 2019

SURNE, conscient de la importància de la mediació en la seva aposta estratègica i de posar a disposició seva no solament productes innovadors, sinó també d’obrir amb aquests productes un canal de debat i formació perquè els ajudin a afrontar els nous reptes del mercat, continua apostant decididament pel seu punt trobada AULA SURNE.

Aquesta secció, que pertany a l’àrea de formació de SURNE, n’està duent a terme una nova edició per tot Espanya a la qual acudiran més de 200 corredors.

En una primera fase s’ha posat en marxa una acció d’e-learning en línia en la qual els assistents han hagut de fer un treball previ durant un mes. El consultor Santiago Goñi Lasheras, expert en temes relacionats amb el món de l’assegurança de "121 Consultors", és el responsable d’impartir la formació presencial, que en aquesta edició se centra en “La desprotecció dels autònoms societaris i els professionals liberals”.

Les jornades, que duraran un dia complet, estan servint per posar en comú estratègies de venda i solucions a mitjà i llarg termini per a situacions quotidianes i per desenvolupar noves opcions de negoci per a les corredories que actualment operen amb SURNE.

Noticias Relacionadas

27 juny 2019
La nova web de Surne aconsegueix el primer lloc en la XXVI edició del Rànquing de Presència Online.
12 juny 2019
La Fundació WOP substitueix els ànecs en la cursa a la ria de Bilbao per “WOPatos” sostenibles i biodegradables.
12 juny 2019
30 vaixells van prendre part en una prova històrica que es va començar a celebrar el 1964.