Imagen de cabecera noticias

Adecose entrega a Surne els V Premis Estrella aconseguits

16 desembre 2020
ADECOSE-Premis-2019

Adecose ha entregat els Premis Estrella 2019 a les 16 companyies més ben valorades en el seu XI Baròmetre quant a satisfacció global i qualitat del servei. L’entrega de premis no ha pogut ser presencial, com és habitual, a causa de la pandèmia.

SURNE, un any més, obté el primer lloc en quatre apartats, i és una de les companyies més ben valorades per la seva qualitat de servei. Tot això es desprèn de l’XI BARÒMETRE ADECOSE.  

ADECOSE, associació independent fundada el 1977 que agrupa més de 145 empreses líders del sector de la mediació d’assegurances, ha presentat el seu estudi en què s’analitzen diferents valors i aspectes de companyies que actuen com a intermediaris dels seus productes.

En aquest estudi SURNE ha estat guardonada amb:

Rànquing de satisfacció de les corredories amb les asseguradores segons rams de treball

• SURNE, primera en ACCIDENTS
• SURNE, primera en VIDA RISC INDIVIDUAL
• SURNE, primera en VIDA RISC COL·LECTIUS
• SURNE, primera en VIDA/ESTALVI

SURNE és la segona companyia en SATISFACCIÓ GLOBAL per qualitat del servei, amb una puntuació de 7,38 sobre 10.

SURNE és la segona companyia en FIDELITAT per part de les corredories, amb una puntuació de 7,69 sobre 10.

SURNE és la segona companyia més recomanada a un amic, familiar o a una altra corredoria. La puntuació és de 7,51 sobre 10.

Enguany, en el Baròmetre Adecose, l’únic estudi d’aquestes característiques que hi ha en el sector assegurador espanyol, s’han fet 1.090 entrevistes en línia, el que determina un error mostral e=±3,2 % per a un nivell de confiança del 95,5 %, en funció de la base mostral aproximada de treballadors de les corredories participants en l’estudi. Un total de 107 corredories hi van participar emplenant l’enquesta, el que confirma un alt nivell de participació dels socis quant al nombre d’empleats.

Les més ben valorades globalment pels empleats de les corredories d’assegurances pertanyents a ADECOSE, amb unes notes que van del 7,55 al 7,01 són: Reale, Surne, Hiscox, Liberty Seguros, Berkley, Ergo Seguros, Arag, Zurich, Plus Ultra, Fiatc, Seguros Bilbao i Markel.

Per rams, les companyies més ben valorades són:

Autos: Reale
Flotes: Reale
Danys / Patrimonials: Reale
Transports: Plus Ultra
Responsabilitat civil: Berkley
Rams tècnics: Asefa
Defensa jurídica: Arag
Assistència en viatge: ERGO Seguros
Pèrdues pecuniàries:  Reale
Salut individual: DKV
Salut col·lectiu: Cigna
Accidents: Surne
Vida risc individual:  Surne
Vida risc col·lectiu: Surne
Vida estalvi / Pensions: Surne
Decessos:  Fiatc
Assegurança de crèdit: Coface

Este año, en el Barómetro Adecose, el único estudio de estas características que existe en el sector asegurador español, se han realizado 1090 entrevistas online, lo que determina un error muestral e=±3,2% para un nivel de confianza del 95,5%, en función de la base muestral aproximada de trabajadores de las corredurías participantes en el estudio. Un total de 107 corredurías participaron cumplimentando la encuesta, confirmando así un alto nivel de participación de los socios en cuanto al número de empleados

Las mejor valoradas globalmente por los empleados de las corredurías de seguros pertenecientes a ADECOSE, con notas que van del 7,55 al 7,01 son: Reale, Surne, Hiscox, Liberty Seguros, Berkley, Ergo Seguros, Arag, Zurich, Plus Ultra, Fiatc, Seguros Bilbao y Markel.

Per rams, les companyies més ben valorades són:

Autos: Reale
Flotes: Reale
Danys / Patrimonials: Reale
Transports: Plus Ultra
Responsabilitat civil: Berkley
Rams tècnics: Asefa
Defensa jurídica: Arag
Assistència en viatge: ERGO Seguros
Pèrdues pecuniàries:  Reale
Salut individual: DKV
Salut col·lectiu: Cigna
Accidents: Surne
Vida risc individual:  Surne
Vida risc col·lectiu: Surne
Vida estalvi / Pensions: Surne
Decessos:  Fiatc
Assegurança de crèdit: Coface

Des de SURNE agraïm tant a ADECOSE com a totes les corredories participants la seva dedicació, i especialment als nostres clients, que ens han valorat tan positivament. Tots ells formen una part importantíssima de la nostra estratègia de companyia, i ens alegra veure que tot l’esforç i la dedicació que dediquem des de SURNE tenen el seu reflex en aquells als quals van destinats. Aquests reconeixements ens animen a continuar i millorar en els anys pròxims.

Adecose ha publicat un vídeo en què es recullen declaracions de Martín Navaz, president de l’associació, i els agraïments dels líders de la majoria de les asseguradores premiades.

Aquí se’n pot veure tota la informació.

Noticias Relacionadas

18 gener 2021
SURNE renova un any més el seu compromís amb l’equip de bàsquet de Bilbao.
13 novembre 2020
El 12 de novembre passat, Innovación Aseguradora va donar a conèixer els guardonats amb els seus premis anuals en una gala telemàtica difosa pel seu canal de YouTube.  
30 setembre 2020
WOP s’adapta (“se adapata”) en l’Estropatada 2020 i celebrarà la seva tradicional cursa aquest diumenge.