Imagen de cabecera noticias

Informe IAE. El sistema de pensions: equitat i sostenibilitat

17 setembre 2020
INFORME-IAE-PENSIONES

A SURNE volem i hem d’informar sobre el tema de les pensions i el seu futur. Per això, fem el seguiment de les informacions i els estudis seriosos que es publiquen sobre aquesta qüestió. No en va és un dels temes més importants en la conjuntura econòmica actual, d’una profunda rellevància social i que, en més o menys grau, afecta la totalitat de la societat actual.


Així, recentment, ha vist la llum un informe fet per l’Institut d’Actuaris Espanyols titulat “FACTOR DE EQUIDAD DEL SISTEMA CONTRIBUTIVO DE PENSIONES DE JUBILACIÓN ESPAÑOL” (FACTOR D’EQUITAT DEL SISTEMA CONTRIBUTIU DE PENSIONS DE JUBILACIÓ ESPANYOL), del qual ara ens en fem ressò i el posem a disposició dels nostres clients i amics.


Elaborat per un grup d’actuaris experts, aquest informe aborda la relació entre les aportacions fetes per un individu i les prestacions que rep com a pensió de jubilació, a més de repassar les característiques principals del sistema, així com els seus problemes estructurals i les possibles solucions per a la seva sostenibilitat en el mitjà termini.


Un informe interessant amb unes conclusions que cal tenir en compte, per la qual cosa convidem tothom a analitzar-lo i a treure’n, cadascú, les seves pròpies conclusions.

Noticias Relacionadas

30 setembre 2020
WOP s’adapta (“se adapata”) en l’Estropatada 2020 i celebrarà la seva tradicional cursa aquest diumenge.  
9 juny 2020
L’Estropatada arrenca en un context d’una sensibilitat especial cap a la recerca en salut.
2 maig 2020
Aquestes són les 10 mesures adoptades per Surne a les nostres oficines per lluitar contra l’expansió de la COVID-19 i afrontar el pròxim escenari.