Imagen de cabecera noticias

Surne renova el seu patrocini amb el Lointek Gernika Bizkaia

11 desembre 2019
Ángela Martínez de Araño eta Gerardo Candina

Una nova temporada, moltes il·lusions i un equip, el Lointek Gernika Bizkaia. Amb uns valors de joc i una personalitat capaços d’aixecar passions dins del bàsquet femení. Aquests, entre d’altres, són els al·licients que SURNE Mutua de Seguros valora positivament per caminar al costat d’aquest equip biscaí, que assoleix grans fites fins i tot a Europa.

Des de la direcció de SURNE, la senyora Ángela Martínez de Araño, directora d’Operacions de la companyia, comenta: “El suport a iniciatives i projectes com el Gernika Bizkaia és una cosa que es troba en l’ADN de SURNE; no en va fa més de 115 anys que protegim Biscaia i els biscaïns i equips de joves lluitadores com el Lointek Gernika, que representen els valors d’entrega, compromís i superació, uns valors que haurien d’estar sempre presents en tots els projectes que es posin en marxa.”

Tant SURNE com el Lointek Gernika Bizkaia s’han compromès a portar a terme accions conjuntes amb l’objectiu de donar més visibilitat a l’esport femení, tan sacrificat en moltes ocasions i que requereix el suport de tothom.

En la signatura del conveni de col·laboració també hi va ser, juntament amb el president del Gernika KESB, el senyor Gerardo Candina, el director general de l’entitat, el senyor Rafa Urrutia. Candina va reconèixer “la importància que suposa per al Lointek Gernika comptar amb el suport d’una firma com SURNE, sens dubte, un valor segur a tots els nivells”.

Noticias Relacionadas

29 abril 2020
Ara que ja han passat unes quantes setmanes d’aïllament, a SURNE hem volgut mirar enrere.
24 abril 2020
A Surne sempre hem pensat que la tranquil·litat és el nostre millor servei, i ara més.
2 abril 2020
L’aparició del coronavirus i la malaltia COVID-19 a la Xina el mes de gener de 2020 i la seva recent expansió global a un gran nombre de països han motivat que el brot víric hagi…