Imagen de cabecera noticias

Surne, reconeguda per Adecose com l’asseguradora més ben valorada en Vida risc / Accidents.

13 febrer 2019
SURNE-ASECOSE-ASEGURADORA-MEJOR-VALORADA

13/02/2019 Martín Navaz, president d’Adecose, ha presentat els resultats de la X Edició del Baròmetre Adecose 2018 dut a terme pels brokers d’assegurances: Valoració de la qualitat de servei de les companyies asseguradores en relació amb les corredories associades. La nota mitjana se situa en el 6,67, xifra que baixa lleugerament respecte a l’any anterior.

Enguany, en el Baròmetre Adecose, l’únic estudi d’aquestes característiques que hi ha en el sector assegurador espanyol, hi han participat 933 empleats d’un total de 99 corredories, dada que suposa més del 80% dels socis d’Adecose. El nivell de participació dels socis pel que fa al nombre d’empleats es continua mantenint en nivells molt elevats, amb xifres que altres iniciatives del sector no assoleixen.

Les més ben valorades globalment pels empleats de les corredories d’assegurances pertanyents a Adecose, amb notes que van del 7,43 al 7,07, són: Reale, Hiscox, ARAG, Liberty, ERV, Surne i Zurich.

Per rams, les companyies més ben valorades són:
· Autos / Flotes: Liberty
· Danys / Patrimonials: Allianz
· Transports: Chubb
· Responsabilitat civil: Markel
· Rams tècnics: Asefa
· Defensa jurídica: ARAG
· Assistència en viatge: ERV Seguros de Viatge
· Pèrdues pecuniàries: ERV Seguros de Viatge
· Salut: DKV
· Vida risc / Accidents: Surne
· Vida estalvi / Pensions: Allianz
· Decessos: Fiatc
· Crèdit, Caució i Polític: Solunion

Noticias Relacionadas

23 maig 2019
Tothom sap que no hi ha dues persones iguals. El mateix passa amb els agents i els corredors d’assegurances.
22 maig 2019
Igual que la resta del sector assegurador a escala europea, SURNE ha presentat fa poc els seus càlculs de capital regulador en tancar l’exercici 2018 sobre la base de Solvència II.
17 maig 2019
SURNE, conscient de la importància de la mediació en la seva aposta estratègica i de posar a disposició seva no solament productes innovadors, sinó també d’obrir amb aquests…