Imagen de cabecera noticias

Surne Bilbao Basket, patrocinador oficial de l’equip bilbaí

17 setembre 2021
SURNE-BILBAO-BASKET

A SURNE fem un salt qualitatiu i donem nom a l’equip de bàsquet, SURNE BILBAO BASKET.

 

Molts anys de vinculació amb el bàsquet i una estratègia pensada per incrementar la notorietat de la nostra marca han donat com a resultat la presentació del nou nom de l’equip i dels detalls del patrocini en una conferència de premsa celebrada al Museu Guggenheim de BILBAO, a la qual va acudir tot l’equip amb la nova samarreta.

 


SURNE BILBAO BASKET, equip d'ACB.


SURNE Seguros y Pensiones associa la seva imatge a la de l’equip de bàsquet, en una aposta estratègica per augmentar la imatge de marca a escala nacional.  

Valors com l’esforç, la constància, el treball en equip i la passió en el que es fa defineixen clarament la filosofia de SURNE com a companyia d’assegurances, que té com a col·laboradors principals la xarxa de corredors, als quals intentarà transmetre la passió per aquest esport.

Aquest patrocini dona nom a l’equip, present tant en l’equipament com en el marxandatge i la senyalística de vehicles i el camp de joc. De manera paralel·la es dissenyaran diferents accions per fer arribar a tots els nostres clients aquest acord i el que això implica.

 

 

Noticias Relacionadas

30 setembre 2021
Com en anys anteriors, pots gaudir amb Surne del bàsquet en directe.
7 setembre 2021
El pilot ha completat una cursa sense errors, la qual cosa li permet continuar lluitant per les primeres posicions de Pro Am.
2 agost 2021
Per desenvolupar qualsevol tipus d’activitat empresarial cal comptar amb les persones, els béns i el patrimoni suficients per assolir els objectius estratègics definits.