Imagen de cabecera noticias

Surne, asseguradora més ben valorada en accidents, vida risc i vida estalvi

14 febrer 2020
Adecose 2019

SURNE, un any més, obté el primer lloc en quatre apartats, i és una de les companyies més ben valorades per la seva qualitat de servei.

Tot això es desprèn de l’XI BARÒMETRE ADECOSE.  

ADECOSE, associació independent fundada el 1977 que agrupa més de 145 empreses líders del sector de la mediació d’assegurances, ha presentat el seu estudi en què s’analitzen diferents valors i aspectes de companyies que actuen com a intermediaris dels seus productes.

En aquest estudi SURNE ha estat guardonada amb:

Rànquing de satisfacció de les corredories amb les asseguradores segons rams de treball
•  SURNE, primera en ACCIDENTS
• SURNE, primera en VIDA RISC INDIVIDUAL
•  SURNE, primera en VIDA RISC COL·LECTIUS
•  SURNE, primera en VIDA/ESTALVI

SURNE és la segona companyia en SATISFACCIÓ GLOBAL per qualitat del servei, amb una puntuació de 7,38 sobre 10.

SURNE és la segona companyia en FIDELITAT per part de les corredories, amb una puntuació de 7,69 sobre 10.

SURNE és la segona companyia més recomanada a un amic, familiar o a una altra corredoria. La puntuació és de 7,51 sobre 10.

premio adecose

Enguany, en el Baròmetre Adecose, l’únic estudi d’aquestes característiques que hi ha en el sector assegurador espanyol, s’han fet 1.090 entrevistes en línia, el que determina un error mostral e=±3,2 % per a un nivell de confiança del 95,5 %, en funció de la base mostral aproximada de treballadors de les corredories participants en l’estudi. Un total de 107 corredories hi van participar emplenant l’enquesta, el que confirma un alt nivell de participació dels socis quant al nombre d’empleats.

Les més ben valorades globalment pels empleats de les corredories d’assegurances pertanyents a ADECOSE, amb unes notes que van del 7,55 al 7,01 són: Reale, Surne, Hiscox, Liberty Seguros, Berkley, Ergo Seguros, Arag, Zurich, Plus Ultra, Fiatc, Seguros Bilbao i Markel.

Per rams, les companyies més ben valorades són:
Autos: Reale
Flotes: Reale
Danys / Patrimonials: Reale
Transports: Plus Ultra
Responsabilitat civil: Berkley
Rams tècnics: Asefa
Defensa jurídica: Arag
Assistència en viatge: ERGO Seguros
Pèrdues pecuniàries:  Reale
Salut individual: DKV
Salut col·lectiu: Cigna
Accidents: Surne
Vida risc individual:  Surne
Vida risc col·lectiu: Surne
Vida estalvi / Pensions: Surne

Decessos:  Fiatc
Assegurança de crèdit: Coface

Des de SURNE agraïm tant a ADECOSE com a totes les corredories participants la seva dedicació, i especialment als nostres clients, que ens han valorat tan positivament. Tots ells formen una part importantíssima de la nostra estratègia de companyia, i ens alegra veure que tot l’esforç i la dedicació que dediquem des de SURNE tenen el seu reflex en aquells als quals van destinats. Aquests reconeixements ens animen a continuar i millorar en els anys pròxims.

Informació completa aquí

Noticias Relacionadas

18 gener 2021
SURNE renova un any més el seu compromís amb l’equip de bàsquet de Bilbao.
16 desembre 2020
Adecose ha entregat els Premis Estrella 2019 a les 16 companyies més ben valorades en el seu XI Baròmetre quant a satisfacció global i qualitat del servei.
13 novembre 2020
El 12 de novembre passat, Innovación Aseguradora va donar a conèixer els guardonats amb els seus premis anuals en una gala telemàtica difosa pel seu canal de YouTube.