Imagen de cabecera noticias

Reconeixement a la nova web de Surne

27 juny 2019
La nova web de Surne aconsegueix el primer lloc
La nova web de Surne aconsegueix el primer lloc en la XXVI edició del Rànquing de Presència Online.

La nostra nova web no es podia estrenar de cap altra manera millor, aconseguint el primer lloc en el XXVI Rànquing de Presència Online dut a terme per Innovació Asseguradora, en l’apartat de web. Surne hi ha aconseguit el primer lloc, juntament amb Santalucía Seguros, amb 87,9 punts.

 

ranking_surne

Per a nosaltres és una satisfacció saber que tota la feina feta està justificada. Ens hem esforçat perquè la nostra informació online sigui el més clara possible i el màxim d’accessible per als nostres clients, presents i futurs.

Aquest primer lloc ens motiva encara més a continuar implementant funcionalitats i millorant la nostra comunicació online.

Noticias Relacionadas

14 febrer 2020
SURNE, un any més, obté el primer lloc en quatre apartats, i és una de les companyies més ben valorades per la seva qualitat de servei.
16 gener 2020
SURNE renova el seu suport al Bilbao Basket. Rafael Urrutia i Predag Savovic han ratificat la continuïtat de l’acord entre el Bilbao Basket i l’asseguradora SURNE.
9 gener 2020
Els nostres comptes en xarxes socials van néixer amb la intenció de fer més pròxima i fàcil la comunicació amb clients i col·laboradors. Especialment, el nostre compte de T