Imagen de cabecera noticias

Nou Pla Horitzó 2026 Sostenible

17 novembre 2022
Montañas azules con icono de sostenibilidad
A Surne som blaus, i també verds. Per això, llancem un pla de previsió assegurat que inverteix en bons ESG amb garantia de sostenibilitat.

 

Tots volem un món millor. A Surne no només ho volem, sinó que hem posat fil a l’agulla per canviar les coses que podem millorar. Per això, hem incorporat en el nostre dia a dia una política ESG (environmental, social & governance) per prioritzar actuacions, comportaments i productes que tinguin en compte el medi ambient, el bon govern i l’aportació social. Creiem que d’aquesta manera podem contribuir a cuidar el planeta i, sobretot, a estar-hi més a gust.
 
Aquesta visió també ens influeix a l’hora de crear productes. N’és una prova el llançament del nou Pla Horitzó 2026 Sostenible. Un pla que inverteix en bons ESG amb garantia de sostenibilitat i que, a més, ofereix una rendibilitat acumulada al venciment del 6 %.* Com pots veure, és un bon pla per a tu, i també per al planeta.

cartel Plna Horizonte 2026

Aquest nou pla proporciona un 1,96 % TAE sobre l’aportació feta en la data de llançament (9 de febrer de 2023), i canalitzarà les inversions a través de bons ESG (verds, sostenibles i socials). El Pla Horitzó 2026 Sostenible és la primera de moltes accions, tant internes com externes, que Surne té pensat portar a terme per assumir la nostra responsabilitat amb l’entorn en què vivim.

 

 

* Pla de previsió assegurat que proporciona al venciment (9 de febrer de 2026) una rendibilitat del 6 % (1,96 % TAE) sobre l’aportació feta en la data del llançament (9 de febrer de 2023). El període de reserva es prolongarà fins al 7 de febrer de 2023, o fins que s’exhaureixi l’emissió.

Noticias Relacionadas

22 març 2023
Aquesta foto és molt més que una imatge, ja que simbolitza el compromís de Surne amb WOP, amb la ciència i la salut.
15 febrer 2023
A l’espera dels resultats que vagi generant el comportament d’aquest model, ja es poden anticipar determinades reflexions i conclusions sobre l’impacte que comportarà aquest model…
13 febrer 2023
A Surne som gent de paraula, i val tant per als clients com per als col·laboradors i els corredors. Per això, quan diem que ens tens…, és que ens tens.