Imagen de cabecera noticias

Gràcies per venir

10 maig 2022
ASAMBLEA-SURNE-2022-BILBAO

Volem donar el nostre agraïment a tots i totes els qui ens van acompanyar el 25 d’abril passat en l’Assemblea anual, que va tenir lloc al Museu Guggenheim.

Després de 2 anys amb una Junta General en línia sense poder estar amb els nostres mutualistes, per fi aquest 2022 la vam celebrar de manera presencial. Després d’escoltar Rafael Urrutia i Alberto Uriarte desgranar el present i el futur de la nostra entitat, vam poder conversar juntament amb els assistents en un escenari tan especial com és el Bilbao Guggenheim Museoa.

Va ser un plaer compartir aquest temps i poder transmetre de primera mà la marxa de l’entitat. En l’ordre del dia es va tractar l’aprovació dels comptes anuals, l’informe de gestió i gestió social de l’exercici 2021, la delegació de facultats i l’aprovació de l’acta.

En aquest vídeo breu es pot veure un resum del dia

Noticias Relacionadas

13 maig 2022
S’ha disputat a les aigües de l’Abra del 13 al 15 de maig, amb les millors tripulacions femenines d’Espanya en la classe J80
5 maig 2022
La cursa de bioànecs tindrà lloc el diumenge 12 de juny a l’esplanada de l’Itsasmuseum, on tornarà la tradicional gran festa familiar.
29 abril 2022
El 25 d’abril passat es va celebrar al Museu Guggenheim de Bilbao la Junta de SURNE, en format presencial després de dos anys de fer-la de manera telemàtica.