Imagen de cabecera noticias

El Despeinada s’apunta a l’Abra la XVI Regata SURNE-56è Trofeu Eskarra

08 juny 2021
El Despeinada s’apunta a l’Abra la XVI Regata SURNE-56è Trofeu Eskarra

40 vaixells hi van prendre part, en una jornada en què Biobizz, Kribi, Marmotinha i Bacilón es van imposar en altres classes.

Les aigües biscaïnes de l’Abra van ser l’escenari de la XVI Regata SURNE-56è Trofeu Eskarra, organitzada pel Reial Club Marítim de l’Abra-Reial Sporting Club. Després de no haver-se pogut celebrar fa un any per la pandèmia, va tornar una de les proves clàssiques del calendari del Club de Las Arenas, que, a més, en aquesta edició coincideix amb el Campionat d’Euskadi en la classe J80. Després dels recorreguts programats pel Comitè de Regates, amb un fort vent del nord-est de 15 a 25 nusos, entre els creuers es van imposar el Despeinada, de Carlos Maidagan, en la classe Regata, a més de ser el vencedor absolut; el Kribi, de Juanma Pereiro, en la classe Creuer I; el Marmotinha, de Koldo Báez, en la classe Creuer II, i el Bacilón, de José Miguel Franco, en la classe Lliure. I després dels tres recorreguts del Campionat d’Euskadi entre els monotips de la classe J80, que del 18 al 20 de juny també competiran en aquest mateix camp de regates en la Copa J80, el primer classificat va ser, sense discussió, el Biobizz biscaí de José Azqueta, amb tres primers llocs, per davant del Marina Rubicón-Les Roches, de Rafael Lasso, i del Dr. Chacartegui (ambdós, a 6 punts), amb el Fhimasa Escuela de Vela José Luis de Ugarte, de Tomás Trueba, en el quart lloc i l’Etnia Barcelona càntabre, de Peru Múgica, en la cinquena posició. Els J80 completaran aquest diumenge la jornada definitiva per decidir el títol del Campionat d’Euskadi.

El Despeinada, un GS R 40, va vèncer en la classe Regata per davant del Maitena, de Mikel Emaldi, de l’Alpega, d’Alfonso Churruca, del Gaitero, de Juan Valdivia, del Symphony, de Javier Onaindia, del Rat Pack, de Javier Chávarri, i de l’Akelarre, de Mauricio Guibert. D’altra banda, el Kribi, un X332, va superar en Creuer I el Modark, de Javier García Peña, i el Tchin Tchin, de José Luis Ribed, i en Creuer II el Marmotinha va guanyar el Txankletas, d’Óscar Iturbe, el Patuelas, d’Álvaro Esteban, el Rooster, de Miguel Arriola, l’Emilu, de Lucio Fernández, i l’Amandarri dalecandELA, d’Íñigo Inchaurraga. Entre els vaixells Sense Certificat, el Bacilón va liderar aquesta classificació, per davant del Nexus, del Ramper, de Jairo López de Guevara, i del Taramay, d’Asier Quintana.

 

DESPEINADA-GANADOR-TROFEO-SURNE-ESKARRA

 

El Trofeu Eskarra va estar organitzat pel Reial Club Marítim de l’Abra-Reial Sporting Club per delegació de la Federació Basca de Vela, amb el patrocini de SURNE i la col·laboració de l’Ajuntament de Getxo, la Diputació Foral de Biscaia, les federacions basca i biscaïna de vela i l’Associació de Propietaris de J80 d’Espanya.

Noticias Relacionadas

8 juny 2021
Els riscos relacionats amb les persones poden comportar la pèrdua o la limitació de la continuïtat de l’empresa.
3 juny 2021
Aquest dissabte, 5 de juny, prop de 40 vaixells participen en aquesta competició històrica, que es va crear el 1964.
14 maig 2021
A Espanya hi ha més de 3 milions d’empreses, més de dos milions i mig de les quals són microempreses (fins a 9 assalariats).