Imagen de cabecera noticias

30.000 ànecs vencen el vent en contra a la V Estropatada WOP.

20 juny 2017
30.000 patos pueden en la V Estropatada WOP con el viento en contra
Milers de persones van assistir, malgrat la calor, a una especial V Estropatada que va culminar a l’esplanada del Museu Marítim.
Milers de persones van assistir, malgrat la calor, a una especial V Estropatada que va culminar a l’esplanada del Museu Marítim.
 
30.000 “WOPatos” van prendre part en la cinquena edició de l’Estropatada, un dels esdeveniments més originals i participatius de la ciutat que organitza cada any la Fundació WOP. Va aplegar moltes famílies i milers de persones en una jornada molt calorosa i amb un gran ambient. Els 30.000 “WOPatos” geolocalitzats van tornar a solcar la ria de Bilbao i van haver de lluitar contra la calor i el vent que va aparèixer inesperadament en començar la carrera.

Després de la carrera inicial de “WOPatones” de les empreses, va tenir lloc l’esperada Estropada, que va començar en el moment en què Darth Vader va donar l’ordre d’obrir els quatre contenidors en el pont de Deusto per deixar anar els milers d’ànecs. La festa va durar tot el dia i es va concentrar un altre cop a l’esplanada del Museu Marítim amb moltes activitats per gaudir en família: inflables i tallers de pintura a la zona de jocs per als més menuts, pallassos, la legió de Star Wars, esports multiaventura (dues tirolines des de la grua Carola), concerts i gastronomia molt especial i de tot tipus.

L’alcalde de la ciutat, Juan María Aburto, així com representants d’altres institucions i empreses patrocinadores de l’esdeveniment van assistir al lliurament de premis. Els participants amb els WOPatos més ràpids van rebre de premi un Toyota Yaris Hybrid gratis durant tot un any, un creuer per a dues persones i dos xecs regal de 500 euros, entre d’altres.

WOP destina el benefici de tota la seva activitat (Estropatada, concerts, festivals, venda de productes…) a la investigació de teràpies per a malalties neurodegeneratives. Fins ara s’han dedicat més de 260.000 euros a diversos projectes científics i més de 400.000 euros a la lluita contra malalties neurodegeneratives.

La V Estropatada WOP es va fer amb el patrocini de BBK, El Correo, López Landa, Metro Bilbao i Surne, i la col·laboració del Govern Basc (Departament de Treball i Afers Socials), el Departament d’Acció Social de la Diputació Foral de Bizkaia, l’Ajuntament de Bilbao, Comunitac, El Corte Inglés, Sarenet, Museu Marítim, Urgarbi, Eroski i Bilbobentura.

Noticias Relacionadas

3 maig 2024
Tradicionalment, amb caràcter general, s’ha considerat que la continuïtat de les empreses quedava garantida amb la contractació d’assegurances de danys propis i de responsabilitat…
17 abril 2024
Malgrat que normalment els autònoms “creuen” que no tenen accidents o malalties que els impedeixin complir els seus compromisos en l’activitat econòmica, les estadístiques de la…
22 març 2024
Malgrat que l’atur registrat a Espanya el novembre del 2023 encara supera els 2,7 milions de persones, segons les dades publicades pel Ministeri de Treball i Economia Social, no…