Testament online

Ahora estar tranquilo es más fácil que nunca

Si tens amb nosaltres la garantía "Esborrat de Vida Digital", un pla de pensions o un pla de previsió (EPSV) és que t'agrada estar tranquil i protegit davant qualsevol circumstància; per això ara t'oferim la possibilitat de realitzar la teva Testament Online de forma totalment gratuïta gràcies al servei que t'ofereix DAS LEX ASSISTANCE (DAS)..

Descobreix el fàcil i còmode que resulta fer un tràmit que fins ara resultava molest i complicat. Gràcies a l'acord assolit amb DAS per pots tenir aquest servei legal que inclou secretaria, advocat i notari sense cap cost per a tu.

 

SERVEIS INCLOSOS

Elaboració de testament obert notarial

El tràmit serà realitzat d'acord amb el següent procés:

 1. Mitjançant l'accés a la pàgina web de DAS oa través dels telèfons 902.190.118 o 93 331 91 35 (horari de 9: 00h a 20: 00h de dilluns a divendres laborables), es facilita la informació necessària per a la redacció del testament.
   
 2. Un advocat de DAS estudiarà el cas i, si és necessari, efectuarà les recomanacions necessàries per a acomodar la teva voluntat a la llei.
   
 3. Durant tot el procés podràs consultar amb l'advocat assignat qualsevol qüestió relativa a la redacció del testament.
   
 4. La Companyia prepararà una proposta de testament i concertarà hora en una notaria pròxima al teu domicili o lloc de treball.
   
 5. El notari efectuarà la inscripció al Registre d'Actes d'Últimes Voluntats conservarà el testament original i expedir una còpia per entregar-.

*Qualsevol altra despesa derivada de la utilització d'aquest servei serà per compte del Client

*El servei es prestarà de forma gratuïta una sola vegada i l'assessorament s'efectuarà sobre Dret espanyol, comú o foral, i el testament s'atorgarà en una notaria ubicada a Espanya.

 

Assessorament jurídic sobre el testament vital

 

Un advocat de DAS podrà assistir-telefònicament sobre com realitzar el document d'instruccions prèvies, també anomenat Testament Vital o document de voluntats anticipades.

 

Logo link das testamento online

 

Aquest servei no inclou:

 • Les despeses que es derivin de la successió o de la testamentaria, com ara el pagament de l'impost de successions, taxes i altres exaccions fiscals ni els plet o procediment administratiu, tinguin o no origen en el testament o en l'eventual successió.
 • La intervenció de notaris o professionals no contractats per DLA.
 • Les despeses d'habilitació, viatge, transport, allotjament i dietes per acudir o intervenir en la prestació del servei.
 • Els testaments, actes de voluntat i assessoraments que s'hagin de resoldre per un dret diferent a l'espanyol.
 • Els serveis que es requereixin un cop anul · lada la relació amb SURNE.

 

Detall de condicions