Imagen de cabecera noticias

Ens tens. Més que un eslògan

13 febrer 2023
Trabajador con pantalla

A Surne som gent de paraula, i val tant per als clients com per als col·laboradors i els corredors. Per això, quan diem que ens tens…, és que ens tens.

El nostre eslògan nou és més que això, és una declaració de principis, un compromís que adoptem quan confies en nosaltres per assegurar el que t’estimes més, o per estar tranquil al teu negoci. Si passa alguna cosa, ens tens. I si no passa res, també ens tens per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre les assegurances.

Fins i tot si no ets client nostre, també ens tens. Volem poder oferir-te la nostra experiència de gairebé 120 anys i la innovació en assegurances per a la teva manera de viure.

vida    empresas     autonomo     corredor

I, evidentment, si ets corredor d’assegurances, també ens tens. Pots treballar amb nosaltres i descobrir el que és tenir una companyia d’assegurances de part teva. No som els primers en satisfacció global per res; la majoria de corredories d’assegurances ens han triat com el millor servei global, i també han premiat el nostre servei en productes com ara vida risc, vida estalvi i accidents, tant individual com col·lectiu.

Així, doncs, ja ho saps. Ens tens.

Noticias Relacionadas

7 juny 2023
El Reial Club Marítim de l’Abra-Reial Sporting Club, que enguany celebra el 125è aniversari, i al qual felicitem des d’aquí, i SURNE han organitzat aquest cap de setmana pa
25 maig 2023
Soc autònom, cotitzo per la base mínima i els meus rendiments nets són de 4.000 euros mensuals. Com em queda la taxa de descobertura l’any 2023?
9 maig 2023
Els premis Galícia Segura estan destinats a guardonar els valors professionals d’organitzacions, institucions, empreses o professionals per la dedicació al risc i l’assegurança en…