Imagen de cabecera noticias

La Regata SURNE, una de les cites històriques a la badia de l’Abra

07 juny 2023
XVIII Regata SURNE-58º Trofeo Eskarra

El Reial Club Marítim de l’Abra-Reial Sporting Club, que enguany celebra el 125è aniversari, i al qual felicitem des d’aquí, i SURNE han organitzat aquest cap de setmana passat una de les regates més estimades i amb més tradició del club: el Trofeu Eskarra, que va néixer el 1964. Ja són 58 edicions, només interrompudes per la pandèmia l’any 2020, en què les tripulacions han navegat per intentar inscriure el seu nom a la bonica copa que aixequen els regatistes del vaixell guanyador. Un any més, en aquesta XVIII Regata SURNE-58è Trofeu Eskarra, es va imposar el Maitena, de Mikel Emaldi. En la resta de classes van vèncer el Bacilón, de José Miguel Franco, en Creuer I, el Kohen, de Juan Carlos Estefanía, en Creuer II, i el Solintal, d’Ignacio Camino y Armando Gutiérrez, en la classe J80. La prova es va desenvolupar un dia amb molta calor al Cantàbric i molt poc vent del nord-oest –entre sis i vuit nusos–, amb rolades de 50 graus que van fer molt complicada l’execució de les proves.

Des de SURNE volem felicitar els i les regatistes per la participació i l’esforç i per aportar a aquesta regata competitivitat, esforç i bona relació entre els competidors. Valors amb els quals SURNE s’identifica plenament.

L’enhorabona a tots els participants i l’equip del Reial Club Marítim de l’Abra-Reial Sporting Club.

Noticias Relacionadas

20 setembre 2023
Com en anys anteriors, pots gaudir amb Surne del bàsquet en directe.
4 agost 2023
Una de les mesures que ha cridat més l’atenció dels analistes i els contribuents és l’establiment de la denominada cotització addicional de solidaritat.
13 juliol 2023
Una de les mesures principals de la reforma del sistema públic de pensions del 2023 és la que es coneix com a “igualació de les pensions”. Abans de tot, cal aclarir que aqu