Imagen de cabecera noticias

És temps de tranquil·litat.

24 abril 2020
Spot tranquil·litat
A Surne sempre hem pensat que la tranquil·litat és el nostre millor servei, i ara més.

A Surne sempre hem pensat que la tranquil·litat és el nostre millor servei, i ara més. Aquests temps de confinament i de futur incert requereixen un missatge positiu. Per això, aquest és el missatge que volem transmetre a tots els nostres assegurats. "És temps d’estar tranquils", perquè farem tot el que puguem perquè sempre et sentis segur. Pots estar tranquil.

 

 

No oblidis que continuem a la teva disposició treballant des de casa i des de les oficines, els telèfons habituals, el correu electrònic i les xarxes socials. Per qualsevol dubte que tinguis o per qualsevol incidència en què et puguem atendre, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Per part nostra, estem treballant i implementant mesures de protecció per als nostres treballadors i els nostres clients de cara a la fi del confinament, mesures com ara l’ús de mampares protectores, distanciament dels llocs de treball i tractaments especials de desinfecció; tot, per crear un entorn segur per a tots, perquè si alguna cosa sabem fer a Surne és, precisament, proporcionar tota la seguretat i tranquil·litat possibles.

Noticias Relacionadas

29 abril 2020
Ara que ja han passat unes quantes setmanes d’aïllament, a SURNE hem volgut mirar enrere.
2 abril 2020
L’aparició del coronavirus i la malaltia COVID-19 a la Xina el mes de gener de 2020 i la seva recent expansió global a un gran nombre de països han motivat que el brot víric hagi…
26 febrer 2020
Durant els últims anys assistim a la convergència, en l’àmbit financer, dels productes asseguradors i dels productes d’inversió, ja que mostren unes sinergies i una…