Imagen de cabecera noticias

Ens tens. Més que un eslògan

13 febrer 2023
Trabajador con pantalla

A Surne som gent de paraula, i val tant per als clients com per als col·laboradors i els corredors. Per això, quan diem que ens tens…, és que ens tens.

El nostre eslògan nou és més que això, és una declaració de principis, un compromís que adoptem quan confies en nosaltres per assegurar el que t’estimes més, o per estar tranquil al teu negoci. Si passa alguna cosa, ens tens. I si no passa res, també ens tens per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre les assegurances.

Fins i tot si no ets client nostre, també ens tens. Volem poder oferir-te la nostra experiència de gairebé 120 anys i la innovació en assegurances per a la teva manera de viure.

vida    empresas     autonomo     corredor

I, evidentment, si ets corredor d’assegurances, també ens tens. Pots treballar amb nosaltres i descobrir el que és tenir una companyia d’assegurances de part teva. No som els primers en satisfacció global per res; la majoria de corredories d’assegurances ens han triat com el millor servei global, i també han premiat el nostre servei en productes com ara vida risc, vida estalvi i accidents, tant individual com col·lectiu.

Així, doncs, ja ho saps. Ens tens.

Noticias Relacionadas

3 maig 2024
L’any 2023 concloïa amb el debat sobre si l’economia aconseguiria un aterratge suau, o si, per contra, començaria un període de recessió econòmica.
3 maig 2024
Tradicionalment, amb caràcter general, s’ha considerat que la continuïtat de les empreses quedava garantida amb la contractació d’assegurances de danys propis i de responsabilitat…
17 abril 2024
Malgrat que normalment els autònoms “creuen” que no tenen accidents o malalties que els impedeixin complir els seus compromisos en l’activitat econòmica, les estadístiques de la…