Imagen de cabecera noticias

SURNE, millor companyia per qualitat de servei

02 febrer 2024
Surne, primera por calidad de servicio en Premios ADECOSE

Es tracta del premi a la millor companyia en valoració global per qualitat de servei atorgat per ADECOSE (Associació Espanyola de Corredories d’Assegurances). A més, SURNE també és considerada la millor companyia en els rams d’accidents, vida risc i vida estalvi-pensions, tant individual com col·lectiu.

Aquests guardons s’han atorgat en la presentació de la XV Edició del Baròmetre ADECOSE 2023, que recull les valoracions dels corredors de l’associació, i SURNE s’ha situat al capdavant de les companyies que els professionals del sector assegurador recomanarien a familiars i amics i amb qui prefereixen treballar.

El Baròmetre ADECOSE és un bon calibrador de la sensibilitat dels professionals de l’assegurança, i els últims anys s’ha convertit en referent del mercat. No només analitza les companyies i els serveis, sinó que busca mostrar tendència en el sector i recomanar pautes de millora per tenir en compte.

Aquest reconeixement fa una il·lusió especial a SURNE, ja que els resultats del baròmetre són fruit d’una participació àmplia i diversa de les corredories de l’associació, que representen el col·lectiu de brokers d’assegurances a Espanya, fet que constata de manera inequívoca el compromís de SURNE per oferir el millor servei i aquest tipus de distribució.

“A SURNE s’aposta per oferir una proposta de valor diferencial basada en la qualitat del servei, la solvència i la salut financera”, comenta Alex Bilbao, director comercial de SURNE.

Un aspecte que cal subratllar és que aquest reconeixement és grupal, valora la feina de totes les persones i de tots els departaments, i hi destaca la presència de SURNE als primers llocs de la valoració de producte/preu, gestió tècnica, gestió comercial, administrativa, producció, sinistres i recursos aportats al broker.

Un autèntic premi d’equip que ens agrada posar en context i veure amb quines asseguradores “competim”, per veure que la mida, en això, importa poc. Agraïm a ADECOSE la feina excel·lent i felicitem totes les companyies que d’una manera o d’una altra s’han vist reflectides en aquest baròmetre.

Pots veure el BARÒMETRE ADECOSE 2023 aquí.

Noticias Relacionadas

3 maig 2024
L’any 2023 concloïa amb el debat sobre si l’economia aconseguiria un aterratge suau, o si, per contra, començaria un període de recessió econòmica.
3 maig 2024
Tradicionalment, amb caràcter general, s’ha considerat que la continuïtat de les empreses quedava garantida amb la contractació d’assegurances de danys propis i de responsabilitat…
17 abril 2024
Malgrat que normalment els autònoms “creuen” que no tenen accidents o malalties que els impedeixin complir els seus compromisos en l’activitat econòmica, les estadístiques de la…