Benvinguts al lloc web de Surne

 

Moove. Actividad y bienestar.
 
 

Buscador

Notícies

Surne participa en la nova estropatada bilbaïna

Surne participa en la nova estropatada bilbaïna


13/06/2018 - La 6a Estropatada WOP se celebrarà el diumenge 17 de juny i començarà a les 11.00 h al pont de Deusto. (Llegir +)

XIV Regata SURNE - 54è Trofeu Eskarra

XIV Regata SURNE - 54è Trofeu Eskarra


12/06/2018 - El dissabte passat, 9 de juny, trenta creuers i vaixells de la divisió J-80 van competir per optar al triomf. (Llegir +)


SURNE MOOVE et regala un QR amb les teves dades personals totalment GRATIS

SURNE MOOVE et regala un QR amb les teves dades personals totalment GRATIS


08/06/2018 - Ara, et regalem una targeta d’accés i adhesius amb el teu codi QR d’emergències per tal que portis la teva informació personal a totes les activitats que facis. (Llegir +)

40 vaixells participen a l’Abra en la Regata SURNE-Trofeu Eskarra

40 vaixells participen a l’Abra en la Regata SURNE-Trofeu Eskarra


07/06/2018 - Aquest dissabte, 9 de juny, la Regata SURNE-Trofeu Eskarra indica l’inici de les proves més destacades al Cantàbric. (Llegir +)Nosaltres

Seguim creixent amb tu

Surne fa més de 100 anys que és amb tu i els teus. Això ens converteix en una de les mútues amb més història i més experiència, i el més important: sabem aprofitar aquesta experiència.
La nostra tasca diària és treballar per a tu i dissenyar productes de previsió i inversió que s’adaptin a la teva forma de vida i a les canviants necessitats dels qui més vols.
Tota la seguretat i tota la tranquil·litat la tens amb SURNE, Seguros & Pensiones.


Les solucions de previsió per a tot allò que més volem són múltiples, així com les possibilitats d’inversió, ja sigui per obtenir una ràpida rendibilitat o bé una jubilació tranquil·la. Per tot això, convé estar ben assessorat a l’hora de decantar-se per una assegurança o una inversió. Aquí podràs trobar assessorament i resoldre els dubtes que puguin sorgir. (Llegir +)


Qualitat des de sempre

La qualitat no és simplement fer les coses bé, sinó, a més, fer-les de la manera correcta. Així és com entenem la qualitat a SURNE. Per això, ens dediquem dia a dia a mirar de millorar al màxim possible la gestió de l’entitat i la comunicació amb els nostres assegurats. (Llegir +)

Informació corporativa

SURNE, Mutua de Seguros és una entitat d’un ampli abast social, com demostren els nostres més de 100 anys d’història. Durant tot aquest temps, ens hem guiat per una filosofia que aposti per tornar a la societat la confiança que diposita en nosaltres. Per tot això, i en ser una entitat sense ànim de lucre, donem suport a projectes i iniciatives que considerem que fan millor la societat en què desenvolupem la nostra tasca diària. (Llegir +)